NIU SCOOTERE

ENKELT | SMART | ELEKTRISK

Elektrisk

NIU er salgsleder på elektriske scootere i Europa. Scooterne er satt sammen av kvalitetskomponenter som er ment for bruk i skandinavisk klima. Rekkevidden er god og du lader enkelt opp scooteren fra en vanlig stikkontakt. Vedlikeholdskostnadene på en NIU elektrisk scooter er minimale og med elektrisk slipper du besøk på bensinstasjon, oljesøl og eksoslukt. 

Enkelt

NIU scootere er designet og utviklet med brukervennlighet i fokus. Sparkesykkelen er foldbar og på scooterne finner du en rekke gode og praktiske løsninger som gjør kjøretøyene enkle å bruke for deg som kunde. De er også elektriske som resulterer i mindre vedlikehold.

Smart

Med fokus på urban mobilitet er nøkkelordet «smart» særdeles viktig. NIU har en app som kan kobles til alle scooterne hvor du får tilgang til all informasjon du trenger. Oppdateringer, lokasjon, batteristatus, tidligere kjøreturer og mer. I tillegg er også scooterne proppet fulle av smarte funksjoner og gode løsninger.

Opplev NIU

Å kjøre en NIU er en opplevelse som ingen annen. Vi har både en sparkesykkel og en scooter som er klar til prøvekjøring.
Avtal din prøvekjøring idag.

Shopping Basket