Les mer om NIU elektrisk scooter

ENKELT | SMART | ELEKTRISK

Perfekt til pendling

NIU ble grunnlagt i 2014 og er verdens ledende produsent av fremtiden for urbane elektriske kjøretøy, spesifikt mopeder, scootere og elsparkesykler. De ligger langt frempå når det kommer til teknologi og innoverer i et tempo konkurrentene bare kan måpe av. Siden de startet opp har de vokst i et forrykende tempo, og solgt mer enn 1 million kjøretøy, samt ekspandert til over 38 land. Med lekkert design, fenomenal batteristyring og brukervennlig mobilapp er elektrisk scooter fra NIU et åpenbart førstevalg!

BESTILL PRØVEKJØRING

Elektrisk

NIU er salgsleder på elektriske scootere i Europa. De elektriske scooterne er satt sammen av kvalitetskomponenter fra blant annet Bosch og Panasonic. Rekkevidden er god og du lader enkelt opp scooteren fra en vanlig stikkontakt. Vedlikeholdskostnadene på en NIU elektrisk scooter er minimale og med elektrisk slipper du besøk på bensinstasjon, oljesøl og eksoslukt. 

Enkelt

NIU scootere er designet og utviklet med brukervennlighet i fokus. Sparkesykkelen er foldbar og på scooterne finner du en rekke gode og praktiske løsninger som gjør kjøretøyene enkle å bruke for deg som kunde. De er også elektriske som resulterer i mindre vedlikehold og en sømløs opplevelse. 

Smart

Med fokus på urban mobilitet er nøkkelordet «smart» særdeles viktig. NIU har en app som kan kobles til alle de elektriske scooterne hvor du får tilgang til all informasjon du trenger. Oppdateringer, lokasjon, batteristatus, tidligere kjøreturer og mer. I tillegg er også scooterne proppet fulle av smarte funksjoner og gode løsninger.

Ved kjøp av NIU får du nå inntil kr 15 000,- tilbake av enova!

MODELLER

NIU MQi+ sport er vår moped med best rekkevidde. Pendling, kjøring til skole og andre aktiviteter er enkelt med denne elektriske scooteren.

KR. 21 400,-

NQi sport er vår mestselgende elektriske scooter.  NQi sport har et smart design med bagasjeplass under setet.

KR. 24 400,-

NIU UQi tilbyr enormt mye for pengene, spesielt for den som pendler i sentrale strøk og vil ha et enkelt, vedlikeholdsfritt og kvalitets sikkert fremkomstmiddel.

KR. 14 400,-

Med toppfart over 100 km/t og opp til 75 kilometer rekkevidde har NIU MQi GT EVO kvaliteter som matcher dagens 125-kubikkere – og vel så det!

KR. 33 900,-

Med en rekkevidde på 50 km og topphastighet på 20 km/t er NIU KQi 3 PRO perfekt til alle mulig reiser, og du kommer deg lett og trygt fra a til b. 

KR. 4 990,-

RQi Sport er en byorientert motorsykkel, med nok hastighet (opptil 68 mph) til å trygt kjøre på store veier så vel som i mer urbane områder. 

KR. 44 900,-

Shopping Basket