Utforsk Zero elektriske motorsykler

RÅ KRAFT | LITE VEDLIKEHOLD | BANEBRYTENDE TEKNOLOGI

Fremtidens motorsykler

Fra å være en liten bedrift i en garasje i Santa Cruz har Zero vokst til en annerkjent og markedsledende produsent av elektriske motorsykler.  Det amerikanske selskapet er lidenskapelig opptatt av elektrisk mobilitet og har som visjon å revolusjonere motorsykkelindustrien. Selskapet er dedikert til nullutslippsteknologi og en mer bærekraftig fremtid. Med å kombinere det beste fra tradisjonelle, fossile, motorsykler med banebrytende teknologi tilbyr Zero motorsykler som er kraftige, smarte og morsomme å kjøre. 

Bestill prøvekjøring i dag og kjenn den unike kjøregleden fremtiden har å by på!

BESTILL PRØVEKJØRING

HVORFOR ZERO?

Hvis du vurderer å kjøpe en motorsykkel og verdsetter brukervennlighet,  kraft, og lavt vedlikehold bør en Zero være øverst på listen din. En av de mest fremtredende funksjonene ved en Zero motorsykkel, er enkelheten. Uten komplekse motordeler som ventiler, forgassere og girkasser, har elektriske motorsykler bare noen få bevegelige deler, noe som betyr mindre potensiale for problemer. Uten oljeskift, luftfiltre eller bytte av tennplugger å bekymre seg for, er vedlikeholdet mye enklere og mindre tidkrevende. Dette kombinert med at syklene er drevet av bensin kan også føre til økonomiske besparelser på lang sikt.  I tillegg tilbyr Zero sine motorsykler kraft fra øverste hylle gjennom deres egne Z-force motorer. Det umiddelbare dreiemomentet gir umiddelbar respons og akselerasjon i øverste klasse samt imponerende topphastigheter som kan måle seg med tradisjonelle bensindrevne sykler.  Miljøaspektet burde heller ikke overses. Zero sine motorsykler produserer null utslipp, noe som bidrar til renere luft og er et steg på veien mot en grønnere fremtid. Ved å velge en elektrisk motorsykkel reduserer du aktivt ditt karbonavtrykk og bidrar til bærekraftig transport. 

Banebrytende Teknologi

Zero redefinerer hva en motorsykkel er, og tilbyr et miljøvennlig og effektivt alternativ til tradisjonelle transportmetoder. Drevet av toppmoderne teknologi, gir syklene en sømløs og kraftfull opplevelse ulikt noe annet på markedet.

Amerikansk Kvalitet

Zero streber etter perfeksjon ned til minste detalj og bruker deler av høy kvalitet, som for eksempel Showa-demperne, for å sikre enestående ytelse og komfort.  

Rå Kraft og Rekkevidde

Syklene er utstyrt med kraftige motorer og avanserte batterisystemer som gir deg en utrolig akselerasjon og god rekkevidde. Modellene tilbyr kraft inntil 225Nm og 301km rekkevidde.

Nullvisjonen

Zero produserer kun elektriske motorsykler. Ved å velge Zero bidrar du til å redusere ditt klimaavtrykk og ta et skritt mot en mer bærekraftig fremtid.

Ved kjøp av Zero motorsykkel får du nå inntill kr 25 000,- tilbake av enova!

MODELLER

Hold(telefon) eller hover(datamaskin) over en modell for å se mer info

Shopping Basket